ENKELE SUPERMARKTEN IN DE OMGEVING VAN MAISON DES SABLONS


SPAR, BROSSAC

Dit is het Sparretje van ons dorp. Ze hebben heel wat, maar geen grote hoeveelheden. Ideaal voor kleine boodschappen. Ze hebben ook een verse bakkerij met lekkere verschillende soorten broden. 

Sluitingsdag: maandag

LIDL, CHALAIS

In deze Lidl kom ik zelf graag voor mijn grotere boodschappen. Het is een propere winkel waar het fruit en de groenten heel erg vers zijn. Ze hebben ook een eigen bakkerij met lekkere broden en al hun vlees en vis is echt lekker! De ribbetjes en gamba's zijn hier een echte aanrader!

Sluitingsdag: zondag

INTERMARCHE, CHALAIS

Deze supermarkt ligt in het centrum van Chalais. Wel handig te combineren met een bezoek aan de wekelijkse markt (maandag). Hier hebben ze een eigen bakkerij, viswinkel en beenhouwer, en vind je zo goed als alles wat je nodig hebt. Echter zijn hier de groenten en fruit dan weer niet zo vers.

Sluitingsdag: Zondag namiddag

E. LECLERC, BARBEZIEUX

Een erg grote supermarkt waar je zelfs elektronische toestellen (haardorger, krultang, etc..) kan kopen. ideaal mocht je thuis toch iets vergeten zijn. Hier is alles ook van prima kwaliteit. Ze hebben ook een verse bakkerij, beenhouwerij, en viswinkel.

Sluitingsdag: zondag